Bestelbus verkopen

Bestelbus verkopen

Bestelbus verkopen? Dat doe je in vier eenvoudige stappen!

Wil je jouw bestelbus verkopen? Dan is de vraag natuurlijk hoe je zeker weet dat je een eerlijke prijs voor je bestelbus krijgt. Bij Wijkopenvrachtautos.nl verkoop je in 4 eenvoudige stappen jouw bestelbus, helemaal gratis. Wij doen dit snel en volledig onafhankelijk. Wanneer je jouw bestelbus bij ons aanmeldt, bieden wij deze aan binnen ons uitgebreide en professionele netwerk. Zo zoeken we de koper die jou de juiste prijs biedt voor jouw bestelbus.

Stap

1

Bied jouw bestelbus online aan bij Wijkopenvrachtautos.nl

Nu aanmelden

Stap

2

Wij bieden jouw bestelbus aan binnen ons uitgebreide en professionele netwerk

Stap

3

Het hoogste bod wordt met jou besproken

Stap

4

Geef je akkoord op het bod, dan is jouw bestelbus verkocht en wordt hij gratis bij je opgehaald

Verkoop jouw bestelbus via ons professionele netwerk

Wanneer je jouw bestelbus bij ons aanbiedt voor de verkoop, zullen wij jouw bestelbus vervolgens via ons professionele netwerk aanbieden. Binnen dit uitgebreide netwerk verkopen wij jouw bus aan vooraf geselecteerde en betrouwbare inkopers door heel Nederland, Duitsland en België. Voordat een inkoper zich bij ons netwerk aan kan sluiten, doorloopt deze een strenge selectieprocedure. Daarnaast bestaat ons netwerk uitsluitend uit erkende handelsbedrijven. De inkopers binnen ons netwerk kunnen vervolgens een bod uitbrengen op jouw bestelbus en dit bod wordt aan jou voorgelegd. Vervolgens is het helemaal aan jou of je het bod accepteert.

Waarom wij jouw bestelbus wél verkopen...

  • De beste prijs voor jouw bedrijfswagen
  • 100% onafhankelijk
  • Ervaren in- en verkoopspecialisten
  • Gratis en vrijblijvend
  • Bij akkoord wordt hij gratis opgehaald

IK

WIL GRATIS EN VRIJBLIJVEND EEN BOD ONTVANGEN!

bestelbus verkopen

Wat maakt Wijkopenvrachtautos.nl dé partij voor het verkopen van jouw bestelbus?

Bij Wijkopenvrachtautos.nl kun je geheel vrijblijvend en kosteloos jouw bestelbus te koop aanbieden. Krijg je vanuit ons netwerk een bod wat niet in lijn is met de prijs die je in gedachten hebt? Dan ben je volledig vrij om het bod af te wijzen. Zo ben je altijd gegarandeerd van de juiste prijs voor jouw bestelbus en zit je nergens aan vast. Dat maakt Wijkopenvrachtautos.nl dé partij voor de verkoop van jouw bestelbus.

Meld jouw bestelbus aan

IK

WIL GRATIS EN VRIJBLIJVEND EEN BOD ONTVANGEN!