Vrachtwagen verkopen

Vrachtwagen verkopen

Jouw vrachtwagen verkopen? Dat doe je in 4 eenvoudige stappen!

Vrachtwagen verkopen? Dan ben je natuurlijk op zoek naar een manier om een goede prijs voor jouw vrachtwagen te ontvangen. Bij Wijkopenvrachtautos.nl verkoop je in vier eenvoudige stappen jouw vrachtwagen voor een eerlijke prijs. En dat doen we volledig gratis. Wijkopenvrachtautos.nl is een volledig onafhankelijk en snelle bemiddelaar tussen de verkoper en de handelaar die de vrachtwagen koopt. Meld jouw vrachtwagen aan ter verkoop bij Wijkopenvrachtwagens.nl en wij bieden hem vervolgens aan binnen ons zeer uitgebreide en professionele netwerk. Zo vinden wij de juiste koper voor jouw vrachtwagen en ontvang je een eerlijke prijs.

Stap

1

Bied jouw vrachtwagen online aan bij Wijkopenvrachtautos.nl

Nu aanmelden

Stap

2

Na aanmelding bieden wij jouw vrachtwagen aan binnen ons netwerk

Stap

3

Het hoogste bod leggen we aan je voor

Stap

4

Ga je akkoord, dan is jouw vrachtwagen verkocht en wordt hij gratis bij je opgehaald

Vrachtwagen verkopen doe je via ons professionele netwerk

Wanneer jouw vrachtwagen bij ons ter verkoop wordt aangeboden, dan wordt deze gedeeld binnen ons netwerk van erkende professionele handelaren. Deze handelaren zijn stuk voor stuk onderworpen aan een strenge selectieprocedure, waardoor zich enkel betrouwbare handelaren binnen ons netwerk bevinden. De handelaren zijn verspreid over Nederland, Duitsland en België. Na aanmelding van de vrachtwagen, hebben alle handelaren binnen het netwerk de mogelijkheid een bod uit te brengen. Dit bod wordt vervolgens met jou besproken en ga je akkoord, dan is jouw vrachtwagen verkocht aan de hoogste bieder.

Waarom wij jouw vrachtwagen wél verkopen...

  • De beste prijs voor jouw bedrijfswagen
  • 100% onafhankelijk
  • Ervaren in- en verkoopspecialisten
  • Gratis en vrijblijvend
  • Bij akkoord wordt hij gratis opgehaald

IK

WIL GRATIS EN VRIJBLIJVEND EEN BOD ONTVANGEN!

Vrachtwagen verkopen

Wat maakt Wijkopenvrachtautos.nl dé partij voor het verkopen van jouw truck?

Bij Wijkopenvrachtautos.nl maken we het mogelijk om geheel kosteloos en vrijblijvend jouw vrachtwagen ter verkoop aan te bieden. Dit betekent dat wanneer je jouw vrachtwagen binnen ons netwerk ter verkoop hebt aangeboden en alle inkopers hun bod hebben gedaan, je geheel vrijblijvend het hoogste bod doorgegeven krijgt. Is het bod naar wens en ga je akkoord, dan is jouw vrachtwagen verkocht en wordt hij gratis bij je opgehaald. Is het bod te laag, dan heb je de volledige vrijheid om het bod af te wijzen. Wil je dus jouw vrachtwagen verkopen? Dan is Wijkopenvrachtautos.nl dé partij.

Meld jouw truck aan

IK

WIL GRATIS EN VRIJBLIJVEND EEN BOD ONTVANGEN!