Bestelwagen verkopen

Bestelwagen verkopen

Bestelwagen verkopen? Dat doe je in vier eenvoudige stappen!

Jouw bestelwagen verkopen? Dan is de vraag natuurlijk hoe je ervoor zorgt dat je een goede en eerlijke prijs krijgt voor jouw bestelwagen. Bij Wijkopenvrachtautos.nl bieden we je de mogelijkheid om in 4 eenvoudige stappen jouw bestelwagen te verkopen. En dat volledig gratis. Wij doen dit volledig onafhankelijk en snel. Meld je jouw bestelwagen bij ons aan? Dan bieden wij de bestelwagen binnen ons uitgebreide en professionele netwerk aan. Zo vinden wij voor jou de koper die de beste prijs biedt voor jouw bestelwagen.

Stap

1

Bied jouw bestelwagen online aan bij Wijkopenvrachtautos.nl

Nu aanmelden

Stap

2

Wij bieden jouw bestelwagen binnen ons uitgebreide en professionele netwerk aan

Stap

3

Het hoogste bod wordt aan je voorgelegd

Stap

4

Ga je akkoord met het bod? Dan is jouw bestelwagen verkocht en wordt hij gratis bij je opgehaald

Bestelwagen verkopen doe je via ons professionele netwerk

Bied je jouw bestelwagen aan ter verkoop, dan bieden wij de bestelwagen aan binnen ons netwerk van professionele handelaren. Binnen dit uitgebreide netwerk bieden wij de bestelwagen uitsluitend aan vooraf geselecteerde en betrouwbare inkopers uit Nederland, Duitsland en België aan. Deze inkopers worden alvorens zij zich aan mogen sluiten bij ons netwerk onderworpen aan een strenge selectieprocedure. Uitsluitend erkende handelsbedrijven worden toegelaten tot het netwerk. De inkopers binnen ons netwerk kunnen na de aanmelding van jouw bestelwagen een bod uitbrengen en dit bod wordt aan jou voorgelegd. Vervolgens is het helemaal aan jou of je het bod accepteert.

Waarom wij jouw bestelwagen wél verkopen...

  • De beste prijs voor jouw bedrijfswagen
  • 100% onafhankelijk
  • Ervaren in- en verkoopspecialisten
  • Gratis en vrijblijvend
  • Bij akkoord wordt hij gratis opgehaald

IK

WIL GRATIS EN VRIJBLIJVEND EEN BOD ONTVANGEN!

Bestelwagen verkopen

Wat maakt Wijkopenvrachtautos.nl dé partij voor het verkopen van jouw bestelwagen?

Bij Wijkopenvrachtautos.nl kun je jouw bestelwagen geheel kosteloos en vrijblijvend aanbieden. Nadat je jouw bestelwagen hebt aangeboden binnen ons netwerk en de partijen hun bod hebben uitgebracht, leggen wij het hoogste bod aan je voor. Is het bod niet in lijn met wat je in gedachten had? Dan ben je volledig vrij om het bod af te wijzen. Zo heb je gegarandeerd een juiste prijs voor jouw bestelwagen en zit je nergens aan vast. Bestelwagen verkopen? Wijkopenvrachtautos.nl dé partij.

Meld jouw bestelwagen aan

IK

WIL GRATIS EN VRIJBLIJVEND EEN BOD ONTVANGEN!